Bouwadvies Papendrecht

Bouwadvies Papendrecht?

Bouwadvies Papendrecht is een van de diensten van Rietveld Ontwikkeling. Rietveld Ontwikkeling begeleidt de ontwikkeling, het ontwerp, de aanbesteding en/of de uitvoering van een bouwproject, desgewenst vanaf het eerste initiatief tot aan de oplevering. Ook het aanvragen van de benodigde vergunningen en het bestek- en tekening gereed maken van het project kunnen wij voor u stapsgewijs verzorgen. U geeft aan en bepaalt welke zorgen en zaken wij u uit handen kunnen nemen.

“Rietveld Ontwikkeling houdt zich al ruim 75 jaar bezig met de ontwikkeling en realisatie van woningbouw en utiliteits-projecten. Tevens bieden wij interim ondersteuning op het gebied van Bouwmanagement, Projectbegeleiding, Bouwadvies, Kostendeskundigheid en Kwaliteitscontrole.”

PROJECTBEGELEIDING NIEUWBOUW VAN ANDEL TRANSPORT & LOGISTIEK

PROJECTBEGELEIDING NIEUWBOUW RIETVELD LICHT

NIEUWBOUW ALTEC

NIEUWBOUW ALTEC

Projectontwikkeling

In de projectontwikkeling zijn wij actief op het gebied van de utiliteit- en woningbouw. Vanaf het initiatief tot aan de turn-key oplevering begeleiden wij het totale concept. Kenmerkend is de hoogwaardige kwaliteit.

lees meer

Bouwmanagement

Wij begeleiden de ontwikkeling, het ontwerp, de aanbesteding en/of de uitvoering van een bouwproject vanaf het eerste initiatief tot aan de turn-key oplevering. Ook de vergunningsaanvraag kunnen wij verzorgen.

lees meer

Verbouw en onderhoud

Op het gebied van verbouw en onderhoud zijn wij breed inzetbaar. Vanwege onze ruime ervaring zijn wij van vele markten thuis en hebben als zodanig de nodige kennis, middelen en bouwpartners tot onze beschikking.

lees meer
Opdrachtgevers

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers

Rietveld Verbouw en Onderhoud B.V. en Rietveld Ontwikkeling B.V.

Postbus 66
3350 AB Papendrecht
T: 078 615 17 33
E: rietveldbouw@rietveldbouw.nl
KVK: 61904279
BTW-nr: NL.8545.41.184.B01

Inschrijven nieuwsbrief